Stycken

ProjectUrval av verk

 Här finner du alla de av mina verk som jag har lagt upp på hemsidan. Det är dock ingen komplett lista över mina verk utan ett urval som utökas allteftersom.

 

mailNoter

 Om du är intresserad av noter till något av mina stycken så är det bara att kontakta mig. Jag säljer oftast kopieringsunderlag i pdf-format licensierat till en viss verksamhet, men vi kan komma överens om något utifrån dina möjligheter och önskemål.

 

system-searchAtt hitta ett verk

 Till höger listas alla verk i bokstavsordning. I menyn kan du under Stycken se alla verk på sidan sorterade efter kategori. Du kan även använda sökrutan högst upp på sidan för att söka på nyckelord (såsom sättning, typ av verk mm.) eller ord som förekommer i texten om eller till ett verk. Nederst på varje sida om enskilda verk finns länkar till liknande verk som du kan vara intresserad av.

 

8Uppföranderättigheter

Alla mina uppföranderättigheter administreras av STIM. Om ni spelar min musik offentligt hjälper det mig en massa om ni också rapporterar det till STIM. Det är ganska lätt, och er skyldighet enligt upphovsrättslagen. Om ni har avtal med STIM om att ni inte behöver rapportera, men ändå har möjlighet till det i ert avtal så är det värdefullt för mig om ni ändå rapporterar när min (och andras) musik spelas. Gå bara till STIMs hemsida skaffa en licens (http://stim.se/sv/KUNDER/).